Sovella Nederland Value added services

Value Added Services

Sovella Nederland bied de mogelijkheid om klant- en bedrijfsspecifieke hakensets samen te stellen, te beheren en te versturen. Naast het leveren van de gereedschapsborden en haken bieden wij ook de mogelijkheid om hakensets samen te stellen voor specifieke klanten en projecten. Verder hebben  wij de mogelijkheid om de hakensets te voorzien van de juiste labels, barcodes en informatie.

Sovella Nederland BV heeft meer dan 50 jaar ervaring met samenstellen van hakensets en het beheren van deze sets voor onze B2B klanten. U kunt uitgaan van korte levertijden en realistische verwachtingen voor uw klanten.

Verbeter de tevredenheid van uw B2B klanten door een optimaal logistiek proces 

Sovella Nederland BV garandeert u een hoge betrouwbaarheid doordat wij zowel in het pick- als in het packproces in eigen beheer houden. Onze ervaring in B2B fulfilment draagt bij aan uw klanttevredenheid.

  • Sovella Nederland BV is van origine verzender van gereedschapsborden en haken. Wij leveren werkplaatsinrichting met meerwaarde
  • We zijn thuis in complexe logistiek, zoals personalisatie en bijzondere toevoegingen
  • Ons familiebedrijf denkt graag met u mee
  • U kunt rekenen op betaalbare maatwerkoplossingen met uitgebreide levermogelijkheden
  • Wij verzorgen deze dienst voor grote en kleine aantallen.

 

Voorraadbeheer en dropshipment

Sovella Nederland BV kan eenvoudig de voorraad beheren van specifieke hakensets. Vanuit ons DC in Pijnacker worden alle sets samengesteld en op voorraad gelegd. Wilt u zelf de voorraad beheren, dan kunnen wij de sets voor u samenstellen en versturen in de door u gewenste aantallen. Ook bieden wij dropshipment services, zodat de sets direct naar de klant worden verstuurd. Hiermee nemen wij het hele logistieke traject uit handen.

Vragen?

Neem gerust contact op met Sovella Nederland BV voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor het samenstellen van de hakensets. Bezoek onze contactpagina of showroom voor meer informatie over onze diensten en producten.

× Stel je vraag via whatsapp